NIEUW! Fresco Seatpods. Zachte machinewasbare fresco zittingen. Check ook onze OUTLET onderaan deze pagina,

Een kleine kinderkamer inrichten met bloom alma mini bedje


6 Tips van Home Expert Whitney Leigh Morris

Vaak is de indeling in de woonhuizen zo dat de ouders in de grootste kamer slapen en kinderen in de overige kamers een plekje krijgen. Meestal zijn dit niet zulke grote ruimtes en moeten we creatief omgaan met de afmetingen die we hebben. Sta jij voor de uitdaging om een kleine kinderkamer in te richten? Gebruik dan onze 6 tips van tiny living lifestyle en maak een gezellige kinderkamer voor je kleintje met bloom alma mini bed!

Onze tiny living expert Whitney Leigh Morris heeft met haar man een zoon opgevoed in een huisje in Venice, California. Om een functioneel, maar ook een gezellig babykamertje te maken, besloot het stel een ingebouwde kledingkastruimte ervoor te gebruiken, met een centrale plek voor het compacte alma mini bedje.

Hier delen we 6 Whitney’s tips om je te inspireren!

Ga uit van wat je al hebt

“Je hebt geen grote ruimte nodig om te beginnen. Een keer flink opruimen kan je helpen niet alleen met de reorganisatie van je huis voor de komst van de baby, maar ook met het besparen van tijd in de toekomst”, zegt Whitney.

Geen babyshower

Whitney en Adam besloten geen babyshower te houden om geld in  praktische dingen te investeren, zoals het bloom alma mini bed. Na de bevalling hebben ze een klein kraamfeestje georganiseerd voor de familie en vrienden.

Doneer kinderspullen waar je kindje uitgegroeid is

“Het minimaliseren van de hoeveelheid spullen van een pasgeboren baby was voor ons belangrijk gezien de kleine ruimte.

Muren als een opbergruimte

Essentieel in het maximaal benutten van de ruimte is het gebruik maken van alle oppervlakten, zelfs van de verticale muren. Whitney heeft er mandjes voor doekjes en speelgoed opgehangen. Slim, hè?

Investeer in duurzame en mooie producten

Toen Whitney en haar man hun garderobe hebben ingeruild voor de babykamer besloten ze geld uit te geven voor nieuwe spullen die functioneel zijn en tegelijkertijd een mooie design hebben. In een klein huisje moet alles nut hebben.

“De allereerste aankoop die we hebben gedaan, was een bed voor onze baby. Voor ons kleine huisje waren we op zoek naar ECHT speciale afmetingen, daarom was de bloom alma mini (met wielen, wat we echt heel handig vinden) een geweldige oplossing voor ons” zegt Whitney. Alma mini is makkelijk op te zetten en in te klappen. Ideaal!